(FOTO) DINAMOVAC DEMANTIRA NAVODE NAPADNUTE DJEVOJKE! Objavila je i slike ozljeda i prijeteće poruke

Foto: Screenshot/GNK Dinamo

Nogometaš Dinama Iyayi Believe Atiemwen, oglasio se nakon što ga je djevojka Iva Bošnjak optužila da ju je napao i gušio u četvrtak navečer nakon utakmice Dinama i Benfice.

Dinamov igrač je demantirao ove navode.

“Jako mi je žao što se ovo događa. Demantiram sve navedeno u objavama dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu”, napisao je na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Osječanka Iva Bošnjak ga je optužila za sljedeće:

“Ja, Bošnjak Iva javno objavljujem ovo. Noćas oko 23 sata fizički sam napadnuta od strane dotičnoga gospodina, Iyayi Believe Atiemwena. Zadobila sam par fizičkih ozljeda, policija je zabilježila ovaj slučaj, a gospodin nakon dolaska policije je rekao da sam sama razbacala svoje stvari i da me nije dotaknuo, ali na svu sreću (nesreću) imam vidljivih ozljeda na svome tijelu, i ovim putem se javno obraćam dotičnom gospodinu, a i upozoravam sve cure, djevojke da se paze jer ovo je za mene bila jedna velika životna škola koju ću pamtiti do kraja života! I opet javno se obraćam dotičnom Iyayi Believe Atiemwenu, koji mi je nanio ozljede glave i uz to sve i pokušaj gušenja.. S ovom izjavom idem do kraja jer treba stati na kraj takvim likovima, koji misle da su netko i nešto! S tužbom idem do kraja dok manijak ne dobije što je tražio”.

Zagrebačka policija potvrdila je kako je ženska osoba, ne navodeći njezin identitet, prijavila da ju je fizički napao Iyayi Believe Atiemwen. Potvrdili su i kako trenutačno rade na slučaju, odnosno konkretno – prikupljaju sve potrebne obavijesti kako bi utvrdili što se doista dogodilo, što bi trebalo značiti da će Nigerijac ipak morati doći na razgovor u policiju.

Ako utvrde da postoji osnova, protiv njega će podići i kaznenu ili prekršajnu prijavu, ovisno o tome je li djevojka zadobila lakše ili teže ozljede.

No, nakon što je Nigerijac javno demantirao nasilje, djevojka je objavila fotografije ozljeda koje joj je navodno on nanio.

“Ovim putem se još jednom obraćam u vezi ovoga što mi se dogodilo noćas! Dotični gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo što se dogodilo, ipak si ti nešto više od mene ‘veliki igrač’. Dao si mi doznanja da mi prijetiš, kao što sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam!

Napisao si imaš tri sestre i majku? E pa vidiš, da sam ja na tvom mjestu, ne bih im više mogla pogledati u oči jer znaš da si kriv i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Neću šutjeti, borit ću se do kraja, ponosno uzdignute glave. Ne, nije mi stalo do tvoga novca niti ičega od tebe.

Ne želim ništa od monstruma, ti za mene nisi čovjek nego običan monstrum! Želim samo pravdu za ovo što mi je učinjeno”, napisala je Bošnjak na svom Instagram profilu i objavila tri fotografije na kojima je moguće vidjeti modrice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ovim putem se jos jednom obracam u vezi ovoga sto mi se dogodilo nocas! Doticni gospodine Atiemwen, i ti i ja jako dobro znamo sto se dogodilo, ipak si ti nesto vise od mene “veliki igrac”, Dao si mi doznanja da mi prijetis , kao sto sam javno objavila, i ovim putem opet te javno prozivam ! Napisao si imas 3 sestre i majku? E pa vidis da sam ja na tvom mijestu nebih im vise mogla pogledati u oci jer znas da si kriv, i da ja nisam bila jedina koja je pretrpjela ovo od tebe! Necu sutiti borit cu se do kraja, ponosno uzdignute glave , ne nije mi stalo do tvog novca niti icega od tebe ! Ne zelim nista od monstruma, ti za mene nisi covijek nego obican monstrum! Zelim samo pravdu za ovo sto mi je ucinjeno

Objavu dijeli I V A ? (@iva977)

Ali, ni tu nije kraj. Nakon toga objavila je isječak iz njihova navodnog razgovora uz tvrdnju da joj je prijetio.

“Vidim li te u svom stanu, kada se vratim kući, učinit ću ti nešto loše”, stoji u poruci na engleskom jeziku koju je nogometaš navodno poslao Ivi Bošnjak.

Oglasila se i policija, a njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“U četvrtak, 7. ožujka 2019. godine u kasnim večernjim satima policija je zaprimila dojavu 20-godišnjakinje koja je u pozivu navela da se nalazi u Zagrebu na području Novog Zagreba, te da ju je fizički napao partner, 23-godišnji državljanin Nigerije.

Dolaskom na mjesto događaja, policijski su službenici u razgovoru s njom i 23-godišnjakom prikupili saznanja o načinu počinjenja događaja, a koja su kontradiktorna. Naime, fizički sukob i prijetnje koje je navela 20-godišnjakinja on opovrgava da su se dogodile. Također, iako nije imala vidljive ozljede, 20-godišnjakinji je od strane policije, na mjestu događaja ponuđena liječnička pomoć, a što je ona odbila.

Također, 20-godišnjakinja je ujedno i upoznata s pravom da ukoliko smatra da su joj upućene ozbiljne prijetnje, to kazneno djelo treba prijaviti u bilo kojoj policijskoj postaji s obzirom da se progon za to kazneno djelo pokreće po prijedlogu oštećene osobe, a na što se 20-godišnjakinja nije izjasnila u smislu svojih daljnjih namjera.

Budući da su izjave sudionika ovog događaja u suprotnosti, oboje su na samom mjestu intervencije upoznati s pravima iz članka 113. Prekršajnog zakona, odnosno s pravom da ukoliko smatraju da im je prekršajem povrijeđeno ili ugroženo imovinsko ili osobno pravo mogu kao ovlašteni tužitelji podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu”.

Iz Dinama su kazali kako osuđuju svaki oblik nasilja i da će pratiti razvoj događaja i reagirati sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica.


Komentari