Dinamovi klinci ‘sredili’ Varaždin za kraj sezone: Slijedi preslagivanje momčadi

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamo je s 2:0 slavio protiv Varaždina u 36. kolu HNL-a i tako završio još jednu sezonu domaćeg prvenstva kao prvak.

Pogotke za momčad Dinama zabili su Lovro Majer u devetoj minuti i Mario Ćuže u 42. minuti susreta, a Majer je imao ulogu u oba jer je iz kornera asistirao Ćužeu.

Varaždin je bolje otvorio utakmicu i nametnuo se momčadi Zorana Mamića s nekoliko kvalitetno izrađenih napadačkih akcija, ali već u devetoj minuti stiglo je prizemljenje.

Nevistić je nakon centaršuta Daničića obranio udarac Majera glavom, ali onda je Majer dobio novu priliku nogom i zabio za rano vodstvo Dinama.

Drugi gol na susretu zabio je Mario Ćuže. Korner je izveo Majer, a Ćuže se samo naklonio pred golom Varaždina i pospremio loptu u mrežu.

Dinamo je krajem utakmice uveo nekoliko mladih nogometaša i potpuno smirio igru te odradio posljednjih pola sata bez većih problema kako bi potvrdio novu pobjedu.

Sada je na redu priprema za sljedeću sezonu te je pitanje s kakvom će momčadi Dinamo ući u nj. Bivši trener Nenad Bjelica postavio je visoku letvicu kada su u pitanju europske utakmice te je pitanje hoće li ju trenutno vodstvo uspjeti doseći.

‘Kapitalac’ na Maksimiru? Mamić u Dinamo želi vratiti bivšeg igrača i hrvatskog reprezentativca


Komentari