Dinamovci pozvali navijače na Maksimir: ‘Vi ste naš 12. igrač i vjetar u leđa’

Sinergija između igrača Dinama i navijača sve je jača, a uz utakmice koje će im priuštiti ulaskom u Ligu prvaka, nogometaši Modrih jučer su se družili s navijačima.

Naravno, nogometaši osjećaju da im treba dodatni poticaj s tribina i stvaranje ugodne atmosfere, a s druge strane, navijači će uzvratiti igračima zahvalom za još jedan veliki uspjeh, ali i omogućiti igračima da doista i osjećaju podršku koju trebaju kako bi svi zajedno uspjeli doći možda i do još jednog rezultatskog iskoraka u Europi.

Uoči Atalante izjavu je dao i Petar Stojanović, koji se posebno raduje susretu s jednim igračem momčadi iz Bergama.

“Veselim se susretu s Iličićem, ali nismo se međusobno podbadali”, rekao je Stojanović.

U sjajnoj formi je Amer Gojak. Iako se BiH reprezentacija nije proslavila, Gojak je zabio tri gola i asistenciju u zadnja dva susreta za reprezetnaciju, pa je i on jedan od aduta Nenada Bjelice.

“Gledao sam Atalantu, odlična su momčad. Čim su među najboljima u Italiji odmah je teško naći neku manu”,  rekao je Gojak o suparničkoj momčadi pa dodao – “Navijači su naš 12. igrač i vjetar u leđa. Neka bude pun stadion”.

Čovjek u kojeg su uprte sve oči, a koji je i među mladim igračima od kojih se u Ligi prvaka najviše očekuje, Dani Olmo, progovorio je o svom transferu. Bilo je kratko i spartanki jasno.

“Fokusirans sam samo na teren i Dinamo”, rekao je Olmo.


Komentari