DINAMOVAC ISPITAN ZBOG NAPADA NA DJEVOJKU! Žrtva nam otkriva: ‘Podnijet ću kaznenu prijavu’!

Foto: GNK Dinamo/Iva Bošnjak

Nogometaš Dinama Iyayi Atiemwen saslušan je u policiji nakon što ga je za fizički napad optužila Osječanka Iva Bošnjak, koja nam je prije nekoliko dana rekla kako planira podignuti kaznenu prijavu protiv Nigerijca.

U međuvremenu se javila još jedna djevojka koja tvrdi da ju je Dinamov nogometaš pokušao silovati, a ta je djevojka također dala iskaz policiji u utorak.

“Prvo me primio za ruke, pokušao me je svući. Ja sam se odupirala. Zatim me je počeo gušiti, a s drugom rukom me je opet počeo skidat. Ja sam ga molila da prestane, on nije prestao. Počeo me šamarati, ja sam počela vrištati. Nijedna žena ne bi trebala proživjeti to što sam ja proživjela”, rekla je za RTL djevojka s područja Velike Gorice koja je navodno bila u odnosu s Atiemwenom.

“Osjećala sam se jadno i poniženo. Nisam mogla vjerovati da se išta tako može uopće desiti. Nisam vjerovala da ima takvu namjeru”, govori djevojka. Kao i Ivu Bošnjak, strah ju je i sram da će je javno osuđivati i zbog toga je htjela ostati anonimna. Pitali smo i Ivu Bošnjak što planira sljedeće, a otkrila nam je kako će ponovo dati iskaz policiji i podići kaznenu prijavu protiv Nigerijca.

Nova navodna žrtva Nigerijca također ima mučnu priču. Ona tvrdi da su završili u stanu nakon noćnog izlaska i da je bilo više ljudi, ali da nitko nije reagirao na njezine vriskove pa se onda sakrila u kupaonicu dok on nije zaspao.

Sve do sada nije htjela slučaj prijaviti policiji, ali sada se valjda ohrabrila nakon što je Bošnjak istupila javno.

“Ne želim poput Ive biti predmet javnog linča gdje će me svi vrijeđati, gdje mi nitko neće vjerovati kao što njoj nitko ne vjeruje jer, u principu, mentalitet naših ljudi je takav da ja sam žensko pa sam ja kriva”, kazala je nova navodna žrtva.

Tvrdi da je i njoj rekao iste riječi kao i Ivi. “Ja sam iz Dinama, velik sam igrač i mogu što god hoću”, rekla je.

Međutim, Atiemwena očito ne brinu previše izjave ovih djevojaka. “Svi smo u istoj igri, samo na različitim razinama. Borimo se s istim paklom, ali s različitim vragovima”, napisao je Atiemwen na svom Instagram profilu.

Ranije je demantirao sve navode.

“Jako mi je žao što se ovo događa. Najoštrije demantiram sve navedeno u objavi dotične dame. Znam da je teško shvatiti kada netko ne želi imati ništa s tobom, ali to nije razlog za lažne optužbe na moj račun. Imam tri sestre i majku i znam se ophoditi prema ženama! One mi nikada ne bi oprostile da sam digao ruku na drugu ženu”, poručio je ranije Nigerijac.


Komentari