DINAMOV IGRAČ DOBIO POZIV U SRPSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU! ‘Zainteresiran sam’

Foto: Instagram/Bojan Knežević

Dinamov igrač Bojan Knežević, koji je trenutačno na posudbi u Lokomotivi, mogao bi uskoro postati srpski reprezentativac.

Mladi 22-godišnji veznjak dobio je poziv direktno iz vrha srpskog nogometnog saveza i moguće je da će ga prihvatiti.

“Zvao me čovjek iz saveza i rekao mi da postoji mogućnost da igram za njihovu reprezentaciju. Rekao sam mu da sam zainteresiran, zašto ne bih bio? Svjestan sam da će me ljudi čudno gledati, ali mene zanima samo nogomet. Moram priznati da mi situacija u hrvatskoj mladoj reprezentaciji trenutačno nije blistava i, kako stvari stoje, teško ću zaigrati za Hrvatsku”, rekao je Knežević za Sportske novosti.

S Dinamom je igrao Ligu prvaka 2016. godine, a bio je član svih mlađih uzrasta hrvatske reprezentacije, od U-14 do U-21. Dio je Gračanove reprezentacije koja je izborila juniorski Euro.

“Tek sam se vratio nakon ozljede nakon duge pauze i sve da i do kraja prvenstva zaigram u najjačem ritmu, moj status u reprezentaciji se neće promijeniti. Meni je Hrvatska uvijek prvi izbor, bio sam i kapetan, ali znam da nisam u najboljoj situaciji. Moj otac ima srpsku putovnicu, ne znam uopće kako su oni to saznali, ali kontaktirali su me. Možda bih odmah mogao na Euru U-21 igrati za njih, ali to još nije sigurno. Vidjet ću, ali moguće je da ću prihvatiti poziv”, rekao je Knežević.


Komentari