DINAMO VEČERAS IMA TEŽAK ZADATAK, ALI PADALI SU I VEĆI: Evo gdje možete gledati utakmicu Modrih nakon dugo vremena

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Dinamo večeras u 21 sat igra uzvratnu utakmicu posljednjeg pretkola Lige prvaka protiv moldavskog Sheriffa.

Pred Modrima je težak zadatak. Za ulazak u najelitinije klupsko natjecanje moraju nadoknaditi zaostatak od 3:0 iz prve utakmice protiv prvaka Moldavije.

Ukoliko uspije Dinamu bi plasman u Ligu prvaka donio i najmanje 23 milijuna eura koje bi “kapnulo” u klupsku blagajnu.

Trener Damir Krznar uoči utakmice muku muči s ozljedama glavnih igrača. Ne može računati na kapetana Arijana Ademija, te stopere Rasmusa Lauritsena i Dinu Perića.

Kako je riječ o važnim obrambenim igračima, Krznar bi se mogao odlučiti na formaciju s tri igrača u obrani gdje bi centralnu ulogu igrao Kevin Theophile-Catherine.

Da stvar bude gora, među ozlijeđenima se našao i veznjak Kristijan Jakić, koji je upitan zbog ozljede gležnja koju je zaradio protiv Lokomotive. No čini se da nije u pitanju samo ozljeda jer se pojavila vijest kako Jakić neće igrati zbog potencijalnog transfera.

Naime, Einracht Frankfurt je navodno zainteresiran za mladog veznjaka, a Jakić bi to što prije iskoristio. S obzirom na to da Lovro Majer napušta klub nakon utakmice sa Sheriffom, uprava hrvatskog prvaka nije htjela prodati i Jakića te su odbili ponudu kluba iz Frankfurta.

Jakić je izrazio nezadovljstvo te ga je Krznar isključio iz prve momčadi te se tako nije pojavio na zadnjem treningu uoči važne utakmice.

Boli kako bilo, pred Modrima je izuzetno težak zadatak, no Maksimir je vidio i veće preokrete te su onda je padale i daleko veće momčadi od prvaka Moldavije.

Utakmicu možete pratiti od 21 sat na HRT-u 2, a emisija počinje u 20:05. Osim na državnoj televiziji, prijenos će biti i na Areni sport 1.


Komentari