DINAMO SLAVIO PROTIV SLAVEN BELUPA 3:0! Najveća zvijezda bio je Izet Hajrović

U posljednoj utakmici 21. kola prve HNL, Dinamo je slavio nad Slaven Belupom 3:0. Šestu pobjedu zaredom ostvarili su ‘Modri’ u prvenstvu, uz gol-razliku 15:2.

Tvrdi gosti jako dobro su se držali u prvih 45 minuta protiv kombinirane momčadi Nenada Bjelice, koji je najveće zvijezde čuvao za uzvrat šesnaestine finala Europa lige protiv Plzena u Zagrebu.

Ipak, utakmicu je obilježio Izet Hajrović, koji nije igrao u Češkoj, a danas je vukao Dinamo gotovo cijelu utakmicu. Upravo je on probio rivala iz Koprivnice u 67. minuti kada je opalio s 25 metara i pogodio rašlje za vodstvo.

U 68. minuti Mislav Oršić ušao je u igru umjesto Iyayija Atiemwena, a deset minuta kasnije zabio je prekrasno s 20 metara u gornji kut za 2:0.

Oršić je u 88. minuti asistirao za Marija Musu u srce peterca, a defenzivac se sjajno oslobodio čuvara Iharoša i rutinski potpisao konačnih 3:0.

Na ljestvici Dinamo vodi s 54 boda i ima čak 14 više od drugoplasiranog Osijeka i 16 od treće Rijeke. Na drugoj strani, Slaven Belupo je prekinuo niz od šest mečeva bez poraza i drži sedmo mjesto.


Komentari