Dinamo poveo u gradskom derbiju protiv Lokomotive

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Zagrebački Dinamo od 18 sati igra utakmicu 10. kola HT Prve lige u gostima protiv gradskih suparnika s Kajzerice – Lokomotive Zagreb. Ovo je prvi put da protiv Dinama igra pojačanje Lokomotive Sammir, koji je slavu stekao upravo u maksimirskom klubu.

Nakon 10. minute derbija Dinamo je poveo golom Kadziora. Sjajna akcija započela je kad je Leovac dugom lotom izbacio Brunu Petkovića po lijevom krilu, Petković je odmah odigrao povratnu u peterac, a Kadzior u punom trku skrenuo loptu u donji desni kut.

Dinamo je trenutno drugi na tablici sa 16 bodova, dok je Lokomotiva četvrta s 14 bodova, ali i utakmicom više. Dinamo bi se pobjedom izjednačio sa prvoplasiranim Hajdukom po broju bodova, no za prvo mjesto trebala bi im pobjeda od minimalno 5:0 kako bi ih nadvisili u gol-razlici.

Trener Dinama Nenad Bjelica očito ne voli previše odmarati igrače, ako je suditi po postavi Modrih u Kupu gdje su protiv četvrtoligaša iz Karlovca na teren poslali ‘europsku’ jedanaestoricu, a slično bi se moglo ponoviti i protiv Lokosa koji su ipak malo teži zadatak.

“Vidjet ćemo… U svaku utakmicu u sastav stavim one najspremnije. One za koje mislim da su najspremniji. U Karlovcu smo imali malo jači trening, pa vjerujem da će oni koji su igrali u Kupu biti na raspolaganju”, rekao je Bjelica za Sportske novosti.


Komentari