Dinamo optužuju za nepotizam! ‘Zbog ovakvih stvari su počela suđenja. Povijest se ne smije ponavljati’

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Udruga “Dinamo to smo mi” obratila se priopćenjem u kojem su se ovog puta osvrnuli na odluku zagrebačkog nogometnog kluba koji je za direktora novootvorene tvrtke Plavi korner postavila brata Krešimira Antolića.

Antolić je jedan od glavnih operativaca kluba te član Uprave Dinama. Iz Udruge klub optužuju za nepotizam.

“Umjesto da u medijima ovih dana čitamo najave važnih dvoboja sa Osijekom i Krasnodarom, Uprava Dinama pobrinula se za nove afere u klubu, a i to po starim obrascima.

Pozivamo članove Izvršnog odbora i Skupštine Dinama da preispitaju odluku od školskom primjeru nepotizma koji je omogućio da za direktora tvrtke Plavi korner koju je osnovao klub stavi brata člana Uprave Dinama Krešimira Antolića, Tomislava Antolića.

Ne moramo niti podsjećati da su takvi dupli pasevi jedne braće već doveli do brojnih afera i suđenja, te kako će ponovno krajnja odgovornost biti upravo na Izvršnom odboru i Skupštini.

Mi kao članovi kluba znat ćemo se postaviti da zaštitimo interes kluba, a ozbiljnost te najave vidi se u samim dosadašnjim potezima, od prijava nadležnim tijelima do priprema pravnih postupaka i traženja odštetu. Povijest se ne smije ponavljati, već je krajnje vrijeme da se zaokrene smjer upravljanja Dinamom i omogući članovima da izaberu legalne predstavnike u tijelu kluba koji neće koristiti priliku da zbrinu obitelj i da njihov “sin radi što ja hoću Dinamu”. Ili sada po novome nečiji brat čije kulinarske sposobnosti (u koje smo se na prošlom adventu uvjerili) ne možemo uspoređivati s kuhanjem afera u Dinamu”, priopćili su iz udruge “Dinamo to smo mi”.


Komentari