DINAMO KREĆE PO DUPLU KRUNU! Bjelica ne može računati na tri igrača

Foto. GNK Dinamo/Instagram/ Pixsell: Luka Stanzl

Nogometaši Dinama proteklog su vikenda osigurali jubilarni 20. naslov prvaka Hrvatske. Riješili su tako jedno od dva otvorena pitanja nakon ispadanja iz Europske lige u osmini finala. Ostaje još jedno, a to je – Kup.

Od 18 sati na Maksimiru kreće utakmica Dinama i Osijeka. U srijedu igraju Inter i Rijeka, dok je Hajduk propustio priliku “prezimiti” u Kupu.

Trener zagrebačkih Modrih, Nenad Bjelica večeras će na svoj bivši klub povesti najjači mogući sastav. Bit će to gotovo isti onaj koji je igrao protiv Viktorije iz Plzena i Benfice, s tek nenadanim izuzecima u likovima tri igrača. Zbog ozljeda tako neće biti Marija Gavranovića, Marina Leovca i Lovre Majera.

“Na raspolaganju nam je 25 igrača, svi osim Gavranovića i Leovca. Vjerujem da ćemo pokazati naše pravo lice i biti na visokoj razini”, kazao Bjelica u najavi, dodavši da nema umora kod igrača unatoč napornoj sezoni.

Modri su inače trenirali i u nedjelju, dakle na Uskrs. Nakon dva susreta s Osijekom, dakle i onoga koji će uslijediti za vikend u prvenstvu, dobit će dva slobodna dana kako bi se odmorili i proslavili naslov prvaka.


Komentari