DINAMO IMA JEDNU VELIKU PREDNOST NAD BENFICOM! Olmo otkrio o čemu je riječ

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Španjolac Dani Olmo uoči utakmice Dinama s Benficom dao je intervju za španjolsku Sport TV. Ulogu favorita u dvoboju osmine finala Europa lige prepustio je Benfici.

“Znamo da je Benfica vrlo jaka momčad s vrlo talentiranim mladićima i iskusnim igračima poput Pizzija i Rafe. Znamo da će nam biti teško, ali vjerujemo u svoje sposobnosti i da možemo odigrati odličnu utakmicu. Mislim da je Benfica favorit, ali u 180 minuta sve je moguće”, rekao je Dinamov najbolji igrač.

Dodao je da Benfica svojom kompaktnošću ne ostavlja prostor između linija, a to joj pomaže u tranziciji u fazu napada te da ima čvrstu obranu na čelu s Rubenom Diasom i Ferrom.

Sport TV razgovarao je i s bivšim Dinamovim Portugalcem Gonçalom Santosom koji je rekao da se Dinamo dobro osjeća u igri bez lopte te da voli prepustiti igru protivniku. Olmo se samo djelomično slaže.

“Igrat ćemo kao što smo dosad. Kad nemamo loptu, pritišćemo da bismo je vratili, dobro se postavljamo i branimo, a kad je oduzmemo, napadamo svojim oružjem”, rekao je Olmo koji je otkrio da je i osobno razgovarao sa Santosom, današnjim igračem Estorila, ali ne i sve što mu je ovaj rekao.

“Razgovarali smo o više detalja vezanih za Benficu. Rekao mi je da se radi o snažnoj momčadi i da će nam biti teško, ali to smo znali i ranije.”

Modri Španjolac složio se da je Dinamova prednost u tome što se može posvetiti Europa ligi jer u domaćem prvenstvu ima lagodnu prednost od 14 bodova nad drugoplasiranom Rijekom.

“Da, to je naša velika prednost, a mi zaista želimo igrati bitnu ulogu u Europa ligi, posebno pred našim navijačima. Želimo pokazati da smo sposobni ići dalje”, završio je Olmo.


Komentari