Dinamo doveo veliko pojačanje iz Rijeke! ‘Igrati za ovaj klub može svakome biti na ponos’

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Na Maksimir stiže novo pojačanje. Riječ je o 22-godišnjem golmanu Rijeke, Ivanu Nevistiću.

S nekoliko se bravuroznih reakcija istaknuo i na otvaranju proljetne polusezone kad je povukao Rijeku do maksimirske pobjede protiv Dinama. U bliskoj bi budućnosti trebao biti upravo – Dinamova snaga. Daroviti vratar Rijeke, 22-godišnji Ivan Nevistić, ovog je četvrtka potpisao višegodišnji ugovor s maksimirskim klubom, a do daljnjega će ostati na posudbi u svojoj sadašnjoj momčadi na Rujevici.

Nevistić je rođen 31. srpnja 1998. u Đakovu, prošao je Osijekovu nogometnu školu, a s nepunih 17 godina prešao u Rijeku. Već je na proljeće 2016. u kadetskom uzrastu priključen prvoj momčadi kao pričuva u utakmicama HT Prve lige, a premijerni nastup u seniorskom nogometu upisao je na posudbi u Varaždinu u Drugoj HNL u sezoni 2017/’18. Sljedeću jesen proveo je u slovenskoj Muri, također na posudbi iz Rijeke, nakon čega se vratio u Varaždin s kojim je 2019. godine izborio plasman u elitni razred hrvatskoga nogometa.

Varaždinska je vrata branio i u njihovoj povratničkoj prvoligaškoj sezoni da bi se u ljeto prošle godine vratio u Rijeku s kojom je, uz sjajne izvedbe u pretkolima Europa lige, upisao i zapažene nastupe u grupnoj fazi natjecanja.

“Želio bih izraziti veliko zadovoljstvo i sreću zbog mog potpisa za Dinamo. Svojim nastupima i prezentacijama kad za to dođe vrijeme opravdat ću povjerenje koje sam dobio od strane hrvatskog prvaka. Ostajem još neko vrijeme u Rijeci gdje ću sigurno dati sve od sebe za dobre rezultate. Ovim putem želim zahvaliti vodstvu Rijeke na svemu što su mi omogućili. Pamtit ću sve lijepe trenutke kojih je bilo puno.

Potpis za Dinamo sigurno je nešto što svakom nogometašu i golmanu može biti samo na ponos i veselim se izazovima na domaćem i europskom planu u plavom dresu”, rekao je Nevistić nakon potpisa ugovora.


Komentari