Dinamo danas ide po novi naslov prvaka Hrvatske: ‘To je za nas velika motivacija’

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Nogometaši Dinama ove subote i matematički mogu osigurati novu titulu hrvatskog nogometnog prvaka.

Gostuju u Velikoj Gorici, a ostvare li pobjedu i nova tri boda Igor Jovićević podignut će svoj prvi trenerski trofej. U tom smislu, utakmicu koja mu može donijeti jako puno za njegov trenerski životopis i daljnju karijeru, trebalo je i kao takvu najaviti.

“Sigurno da će biti teška utakmica, znajući Goricu oni su uvijek neugodan suparnik. Želimo pobjedom osvojiti taj naslov, imamo dobru motivaciju. Dižemo se polako i uvjeren sam da će u utakmicama koje slijede i sama momčad izgledati puno bolje. Vidjeli smo da nekad malo i padnemo u drugom poluvremenu, ali uigravamo se i naštimavamo, tako da sve u svemu to ide jako dobro ” rekao je Jovićević pa dodao: “Važno je rotirati igrače. Nije me strah staviti mladog igrača, imao sam ih prilike trenirati, znam njihove kvalitete i osobine, ja osjećam to. Ekipa je najbitnija, vidi se zajedništvo i taj momčadski duh i to je ono što je meni kao treneru iznimno važno”.

Jedino je pod upitnikom nastup Stojanovića. “Trenutno je Stojanović upitan s onim udarcem koji je dobio protiv Intera došlo je do dvije rupture mišića. Sve ostalo, koliko imam informacije, je u redu. Danas imamo još taj jedan lagani trening, sutra aktivacijski ujutro pa ćemo vidjeti”, kaže trener Dinama i tvrdi, zatreba li, stavit će mlade igrače koji su spremni uskočiti.

“U Velikoj Gorici sam proveo djetinjstvo, tamo sam živio do Univerzijade pa sam se preselio u Zagreb. Možda je i to neki znak što u Gorici sutra možemo osigurati naslov “, rekao je trener Dinama u najavi utakmice 30. kola HNL-a protiv Gorice.

Petković spasio Dinamo u golijadi u Zagrebu, osigurao pobjedu plavih u 90. minuti!

Komentari