DINAMO ĆE IMATI VELIKU PODRŠKU ZAGREPČANA U LISABONU! S tribina će ih bodriti oko 1500 navijača

Foto: Facebook/GNK Dinamo

Dinamo u četvrtak od 21 sat igra kod Benfice uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige. Hrvatski prvak ima prednost 1:0 s Maksimira, a u Lisabonu bi trebao imati podršku oko 1500 navijača.

Pristalice zagrebačkog kluba pohrlili su na maksimirski stadion, gdje su na Ticket pointu kupovali karte za dvoboj u Portugalu. Najprije svim navijačima Dinamo treba odobriti zahtjev za kupovinu ulaznicu, a potom ih mogu kupiti danas od 11 do 19 sati na Maksimiru. Cijena karte je 185 kuna.

“GNK Dinamo povratno će na prijavu službeno odgovoriti samo onim navijačima kojima zahtjev nije odobren. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima”, naglasili su iz Dinama.

Sve karte glase na ime i prezime, uz važeću osobnu iskaznicu ili putovnicu, a navijači neće moći kupiti ulaznicu u Lisabonu.

Također, na Maksimiru su navijači istovremeno kupovali ulaznice i za utakmicu juniora Dinama i Liverpoola u osmini finala Lige prvaka na Hitrec-Kacianu, koja se igra u utorak (15 sati), a cijena je 40 kuna.


Komentari