Bliži li se transfer? Menadžeri i otac Danija Olma stigli u Maksimir

FOTO: Tportal

Juanma Lopez i Andy Bara, menadžeri Dinamovog mladog španjolskog asa Danija Olma, jučer su stigli na Maksimir. U njihovom društvu bio je i Danijev otac Miguel, prenose Sportske novosti.

Iako nije službeno poznato kojim su povodom došli, pretpostavlja se da ima veze s transferom Olma o kojem se već neko vrijeme bruji. 21-godišnji Španjolac stigao je u Dinamo 2014. godine iz velike Barcelone i unatoč mladoj dobi postao jedan od glavnih igrača zagrebačkog kluba. S Dinamom je osvojio 4 naslova prvaka i 3 kupa, a 2018. proglašen je najboljim igračem 1. HNL.

Jasno je da će Olmo, poput mnogih mladih Dinamovih nada, ubrzo potražiti sreću u nekoj jačoj europskoj ligi. Lako je moguće da bi to mogla biti upravo španjolska La Liga.

Olmo je zadnjih dana zatražio odmor od medijskih nastupa dok se ne riješi situacija s transferom. Ipak, u intervjuima koje je dao španjolskim medijima stalno spominje ‘iskorak’ i mogući povratak u Španjolsku, možda čak i u Barcelonu.

“Ja sam i dalje igrač Dinama, no naravno da bih se volio vratiti u španjolsku ligu. Vjerujem da je došao trenutak za napraviti iskorak, namjera mi je ovog ljeta otići iz Dinama. Smatram da je potrebno učiniti korak prema naprijed. Barcelona? Trenutačno ne znam postoji li mogućnost da se ondje vratim. O tome ne mogu ništa reći i zbog poštovanja prema klubovima koji su zainteresirani za mene…”, rekao je Olmo u intervjuu za španjolsku radio stanicu Cope.

Komentari