Bjelica uoči sutrašnje utakmice: ‘Na vrijeme smo dobili šamar i shvatili da ne možemo tako igrati’

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Viktorija je jaka momčad, nismo imali laku skupinu, ali znamo koliko su Česi opasni. Mi vjerujemo u nas i naš uspjeh, kazao je Dani Olmo uoči uzvratne utakmice šesnaestine finala Europske lige.

“Mnoge legende Dinama nisu mogle igrati ovako velike utakmice. Mi se nadamo prolasku u jednoj velikoj utakmici. Nije važno tko će zabiti, samo da pobijedimo”, zaključio je Španjolac.

“Danas smo rasterećeniji nego prije tjedan dana. To vam mogu reći. Psihološka analiza koju smo napravili pred utakmicu nije bila dobra, mislim na utakmicu u Češkoj. Na vrijeme smo dobili šamar i shvatili smo da ne možemo proći ako tako budemo igrali. Pritiska nemamo, želimo ići dalje. Nastaviti ovu pozitivnu priču, a ono što znamo moramo pokazati na terenu”, rekao je Dinamov trener Nenad Bjelica.

Oko sporne pozicije desnog beka nije htio puno otkrivati, ali rekao je tko konkurira umjesto Stojanovića.

“Moharrami, Šitum i Rrahmani su kandidati. Vidjet ćete sutra tko će igrati. Neću sve otkriti češkom kolegi. Imamo 25 igrača na raspolaganju, najteže mi je odabrati 11 za prvi sastav i 18 za kadar. Svi zaslužuju šansu u ovakvoj utakmici,” kazao je Dinamov trener.

Dinamu će za prolaz biti dovoljna pobjeda od 1:0, budući da su Česi u prvoj utakmici na svom terenu salvili s 2:1.

“Razmišljamo o prolasku u 90 minuta. Ako to bude nakon 120 minuta bit ćemo sretni, ali ne razmišljamo o tome”, istaknuo je trener Nenad Bjelica.

 


Komentari