BJELICA: ‘Teško je zadržati fokus na HNL-u zbog Benfice koja nas očekuje za nekoliko dana’

Foto: Screenshot/Twitter

Dinamo i Lokomotiva u današnjem su susretu podijelili bodove u 23. kolu HNL-a. Pogodak Dinama zabio je Olmo, a strijelac za Lokomotivu bio je Uzuni.

Dinamo sada čeka prva utakmica osmine finala Europa lige protiv Benfice. U prvoj utakmici, u četvrtak na Maksimiru, na klupi Dinama neće biti Nenad Bjelica kojeg je kaznila UEFA.

“Teško je bilo zadržati fokus na domaćem prvenstvu s obzirom na našu veliku bodovnu prednost, ali i činjenicu kako nas za par dana očekuje Benfica. No, dečki su odradili solidnu utakmicu, a najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Svi igrači koji su igrali danas bit će spremni i za četvrtak. Mislim da smo vidjeli zanimljivu utakmicu, remi je ipak bio najpravedniji. I mi i oni smo imali svoje prigode, a i u prve dvije utakmice smo ih jedva pobijedili. Šteta za taj primljeni gol, a u drugom smo dijelu bili puno bolji nego u prvih 45 minuta. Zabili smo lijep pogodak, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Sada ćemo se odmoriti pa spremiti za četvrtak”, izjavio je Bjelica nakon utakmice pa prokomentirao povratak Gavranovića.

“On dugo nije igrao, a u ovih je pola sata bio vrlo angažiran. Imao je jedan dobar šut nogom, jednu priliku glavom, bio opasan po gol. I pokazao kako će nam na proljeće biti važan faktor, pomoći nam u utakmicama koje slijede. Kažem, u prvom smo dijelu bili spori, zaigrali smo s dva ofenzivna vezna pa je Mori bilo teško u defenzivi.”

Stanje s Dilaverom, Šunjićem i Petkovićem?

“Oni imaju sitnih problema, ali svi će od ponedjeljka biti u punom pogonu”, dodao je Bjelica.


Komentari