BJELICA OTKRIO TKO IGRA PROTIV BENFICE NA POZICIJAMA ŠUNJIĆA I LEOVCA!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Trener Dinama, Nenad Bjelica, večeras je gostovao u Stadionu i najavio utakmicu protiv Benfice u Lisabonu.

Hrvatski prvak ima prednost od 1:0 iz prve utakmice, a Bjelica ne može računati na važne igrače – Hajrovića, Šunjića, Leovca i kapetana Ademija.

“Mi hvalimo naš široki roster, na lijevom beku umjesto Leovca se nameće Rrhamni, a Moro na zadnjem veznom, vidjet ćemo do četvrtka, ali to su neke prirodne zamjene. Rrahmani može jako puno pomoći, a opasan je i u napadu”, otkrio je Bjelica pa nastavio:

“Hajrović sigurno neće igrati. U sredini smo bez Šunjića i Ademija, ostao je Majer, Olmo, Gojak, Moro i Kadzior u vezi. Naravno ne mogu svi igrati, nekoga moramo imati i na klupi. Kadzior će igrati na desno, dobar je iz prekida, a možda nam baš ti prekidi budu šansa na njihovom stadionu.”

Bjelica je prokomentirao Danija Olma.

“Olmo je sjajan, vrhunski dečko i profesionalac. Svojim igrama potvrđuje sve što se piše o njemu. Nadam se da će napraviti rekordan transfer, on to zaslužuje.”

Dinamo je danas dobio novog reprezentativca.

“Bruno Petković je danas dobio poziv u reprezentaciju, na tome mu čestitam. Gledam ga svaki dan, već sam rekao da će biti potencijal za reprezentaciju, znajući da mi nemamo takvog centarfora. S njegovom igrom bi mogli profitirati krilni napadači u reprezentaciji kao što su u Dinamu.”

Bjelica misli da je trener Benfice Bruno Lage podcijenio Dinamo.

“Pobijedili su Porto, kad ti se to dogodi, malo odahneš, onda im je došla naša utakmica, nisu nas dovoljno procijenili, nisu mislili da ih možemo tako nadigrati, došlo je to malog podcjenjivanja. Njihovi mediji uopće nisu puno pisali o našoj utakmici, dok naši mediji pišu o Benfici od ždrijeba.


Komentari