BJELICA IZNIMNO ZADOVOLJAN DINAMOM! Već danas ide gledati Benficu

Nenad Bjelica bio je iznimno zadovoljan izvedbom svoje ekipe u pobjedi protiv Osijeka 3:0.

Unatoč tome što je Bjelica u tome derbiju izveo 11 igrača koji nisu startali u početnoj postavi protiv Plzena, Dinamo je odigrao fantastično.

“Sjajno smo odigrali, jedna od najboljih utakmica ove sezone. Ofenzivno i defenzivno smo kreirali bezbroj akcija. Želim pohvaliti momčad, promijenio sam svih 11. Konkurencija je jako velika, veliki pritisak je sad na one igrače koji su igrali u četvrtak. Svi su odigrali jako dobro, presretan sam zbog današnje pobjede. Grizu cijelo vrijeme, jedni druge tjeraju na veći i bolji rad, velika konkurencija u momčadi tjera druge da budu bolji. Ponosan sam zbog ovakve predstave, jasno je da imam slatke brige. Mi smo tempirali formu za Viktoriju, ali ovakvu formu moramo zadržati do petog mjeseca”, rekao je trener Dinama nakon utakmice i poručio kako danas ide gledati Benficu koja igra utakmicu portugalskog prvenstva protiv pretposljednje ekipe natjecanja, Chavesa.

“Nemamo što podizati fizičku spremu, moramo se samo održavati. Danas idem gledati Benficu uživo. Za mene nema slobodnog vremena, ali igrači će sutra dobiti slobodan dan.”


Komentari