BBB nakon pregovora na Maksimiru pokupili smeće i povukli se: Poznato je što su tražili od uprave kluba

Foto: Facebook

Igor Jovičević napustio je klub s Maksimira, a na njegovo mjesto uprava je postavila Zorana Mamića. Ta odluka pak nije sjela navijačima Dinama pa su se Bad Blue Boysi ispred Maksimira okupili na neprijavljenom prosvjedu.

Njih 300-injak, mirno je prosvjedovalo zauzevši mjesto na parkingu dok je policija držala liniju ispred Maksimira. Interventna policija pak zatvorila je ulaz na sam stadion. Ipak, 20-ak minuta nakon početka prosvjeda, sedam je predstavnika navijača ušlo na pregovore u prostorije stadiona. Ostatak je ostao ispred.

Dinamo su predstavljali Krešimir Antolić i sam Zoran Mamić čiju su ostavku zahtijevali navijači, a kada je on to odbijao, Boysi su ostali odlučni. Ipak, nakon pola sata razgovora koji očito nije vodio nigdje, predstavnici navijačke skupine napustili su prostorije Maksimira.

Foto: Facebook

Izašli su pred ostatak navijača, iza sebe su pokupili smeće, te u mirnom tonu nastavili druženje na drugom mjestu do nešto poslije 20 sati.

Neslužbeno, tražili su odlazak Zorana Mamića iz kluba, što je rezolutno odbijeno. BBB će nastaviti s organizacijom ovakvih ili sličnih skupova u budućem vremenu te tako iskazivati svoje nezadovoljstvo općim stanjem u klubu, a moguć je i bojkot utakmica, javljaju Sportske Novosti.

Maksimir pod opsadom specijalaca, prosvjed zasad prolazi mirno: Sedmorica navijača idu na pregovore


Komentari