4:0! Dinamo tuče Mađare! Ne gine im Liga prvaka

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ferencvaroš i Dinamo igraju na stadionu Groupama Arena u Budimpeštiuzvratnu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka. Prvi dvoboj, odigran prije tjedan dana na Maksimiru, završio je rezultatom 1:1 što znači da Dinamu večeras ne odgovara ishod bez golova jer bi u tom slučaju Mađari prošli dalje na temelju pravila gola u gostima.

79. minuta i 4:0! Amer Gojak! Majer je pucao s 25 metara, vratar Dibusz je to odbio, a lopta je došla do Gojaka koji iz prve pucaia pogađa mrežu.

Olmo za 3:0! 55. minuta je. Sada je Ademi vratio Olmu za onaj prvi pogodak, namjestio mu je jednu loptu na šut, Španjolac je opalio i lopta je završila u mreži.

U 47. minuti drugi gol zabio je Bruno Petković! Više od pola posla napravio je sjajni Mislav Oršić, sjurio se po lijevoj strani i vratio povratnu na pet metara odakle Petković u padu pogađa u bliži kut!

Već u 16. minuti utakmice strijelac Arijan Ademi zabio je prvi pogodak i odveo Dinamo u vodstvo. Dani Olmo je lijepo vidio Ademija koji se ubacio iz drugog plana i ljevicom neobranjivo pogodio za vodstvo Modrih.


Komentari