Dinamo započeo s pripremama: ‘Olmo? Računamo na njega’

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Poslije napornog i emotivno iscrpljujućeg prvog dijela sezone, Dinamo danas počinje s pripremema za prvi dio sezone.

Pred novinare je ispod južne tribine maksimirskog stadiona stao trener Nenad Bjelica, piše Index.

“Znaju se Dinamove ambicije. Dvostruka kruna. U prvenstvu smo već blizu, na dobrom putu. Još smo i u Kupu gdje se želimo iskupiti za prošlu sezonu i poraz iz finala. Želimo promovirati neke mlade igrače, dati im više prilika”, rekao je Bjelica.

Upitan je i o eventualnim odlascima i dolascima u momčadi. “Priča se da će nas napustiti puno igrača, ali siguran sam da neće otići više od dva-tri stožerna igrača. Tu mislim na igrače poput Oršića, Petkovića, Ademija”, kaže Bjelica osvrnuvši se i na eventualni transfer Olma. .

Olmo? Ima ugovor još godinu i pol dana. Dolazi na pripreme i računamo na njega. Nema ponuda koje bi zadovoljile i Dinamo i Danija. Najbolje je da se dogodi ono što je najbolje i za njega i za Dinamo. Ako je to ostanak, onda ostaje. Ako je to odlazak, onda neka ide. Mi imamo zamjene za njega u Majeru, Ivanušecu i Gojaku”, tvrdi trener Dinama.


Hajduk je navodno zainteresiran za Marija Gavranovića?

“Ne znam ništa o tome”.

Hoće li se smanjiti igrački kadar budući da nema europskih utakmica?

“Pa smanjujemo ga. Pinto odlazi u Portugal, Lešković je otišao u Lokomotivu. Možda ode još nekoliko igrača”.

VAR dolazi u hrvatski nogomet.

“U četvrtak imamo edukaciju o tome, objasnit će nam u kojim situacijama se koristi VAR. To je pozitivno da nam objasne jer ja u Poljskoj nisam ništa znao o tome”, zaključio je Bjelica.

Komentari

loading...