DINAMO VJERUJE U DOBRE REZULTATE! Danas kreće europski put, evo gdje gledati spektakl!

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Danas u malo drugačijem terminu Dinamo kreće svoj europski put ove sezone. Na Maksimiru gostuje West Ham koji bi trebao biti najteži Dinamov protivnik u grupnoj fazi.
West Ham je prošlu sezonu završio na šestom mjestu Premierlige, a ove sezone izgledaju još bolje. Od Moyesa se očekuje da će malo promijeniti sastav u odnosu na ovaj vikend, ali bi najopasniji igrač trebao biti u prvih jedanaest – Michail Antonio.

Protiv Dinama će ponovno zaigrati i Nikola Vlašić koji će imati europski debi u dresu londonskog kluba.

‘Idemo po dobar rezultat’

Damir Krznar je uoči utakmice najavio borbu za bodove:

“Jako se veselimo utakmici, uživat ćemo u svakom trenutku. I ove jeseni Europa liga je u našem gradu. Dat ćemo sve od sebe da napravimo dobar rezultat. Pripremamo se za najboljih jedanaest West Hama, ne zanima nas tko će zapravo krenuti. I 15. i 16. i 17. igrač jednako je dobar kao i bilo koji drugi”, započinje Krznar, pa tvrdi da su spremni na još sjajnih rezultata:

“Mi u stožeru smo mirni jer su naši igrači uvjereni da mogu ponoviti rezultate od prošle sezone. Imamo gard pobjednik, gard ljudi koji se ne boje nikoga ni u jednoj utakmici, a takav gard očekujem i sutra. Rezultat dolazi na kraju, ali igra je što hrani trenere!”, zaključio je strateg Modrih.

Utakimicu možete pratiti na Arena Sport 1 od 18.45.


Komentari