Dinamo uvjerljivo svladao Istrijane i ostao u borbi za prvo mjesto!

http://www.futsal-dinamo.hr

Futsal Dinamo je u 18. Kolu 1. HMNL na domaćem terenu svladao Albonu Potpićan 98 sa 7:3 i četiri kola prije kraja regularnog dijela sezone ostao bodovno poravnat s prvoplasiranim Split Tommyjem, a gosti iz Istre ostali su prikovani za začelje prvenstvene ljestvice.

Dinamo se od prve minute postavio vrlo autoritativno i poveo već u 2. minuti prvim proljetnim pogotkom Kristijana Čekola koji je zabio uz pomoć braniča Albone Potpićan. Modri su nastavili s dominacijom i u 10., nakon lijepe akcije Hrvoja Penave i Vedrana Matoševića, potonji pogađa za 2:0.

Istrijani su već kod 1:0 uveli golmana-igrača, a takva igra im se isplatila u 18. kada legenda istarskog prvoligaša Patrik Drndić sjajnim pogotkom smanjuje na 1:2. Ipak, Kristijan Grbeša je do kraja poluvremena poentirao za 3:1.

Dinamo nije mogao bolje otvoriti nastavak utakmice. U jednoj minuti Matošević je zabio dva gola za svoj hat-trick i 5:1 vodstvo Futsal Dinama. Potpićan je u 24. smanjio preko Stefana Zavidovića, a u 32. ponovno je četiri razlike za Dinamo drugim pogotkom Grbeše.
Sedmi pogodak za Dinamo zabio je Penava, a u posljednjoj minuti utakmice Istrijani su postavili konačnih 7:3 za Futsal Dinamo preko Edija Kurolta.

Dinamo u sljedećem kolu gostuje kod Alumnusa, a točan termin utakmice biti će objavljen na službenoj stranici kluba.


Komentari