Dinamo uspješan u Istri: Kadzior i Oršić strijelci za nova tri boda

Foto: Natasa Sundara / CROPIX

Igrači Dinama u 17. kolu HT Prve lige gostovali su na Aldo Drosini kod Istre 1961 gdje su upisali zasluženu 2:1 pobjedu.

U prvom dijelu pogodak je postigao Kadzior, dok je strijelac drugog pogotka u drugom poluvremenu bio Oršić. Jedini je pogodak za domaćina postigao Dinamov igrač na posudbi  Ćuže, s bijele točke u 90. minuti.

Dinamo je dominirao od prve minute i stvarao prilike, no zasluženo slavlje stiglo je tek u 22. minuti kada je Oršić dodao za Kadziora koji iz kaznenog prostora lijepo trese mrežu Istre za vodstvo 1:0. Plavi su tako na odmor otišli uz prednost 1:0.

U drugom dijelu ponovo je isti dvojac uspješno surađivao. Ovoga puta Kadzior je oteo loptu protivničkom igraču, sjurio se u kazneni prostor i gurnuo precizno na desno za Oršića koji lobom šalje loptu u mrežu za 2:0.  U 89. minuti Zagorac je zaradio žuti karton pred svojim golom, a sudac je pokazao i na bijelu točku. S 11 metara precizan je za 1:2 bio mladi Ćuže. Plavi su u Puli na kraju utakmice upisali pobjedu i zasluženo osvojili nova tri boda u prvenstvu.


Komentari