Dinamo u problemima: Pojačanja ih zaobilaze u širokom luku!

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamo je počeo sa pripremama za sljedeću sezonu. Apetiti kluba su veliki nakon spektakularne prošle sezone gdje je Benfica prekinula san o četvrtfinalu Europske lige. Međutim kako bi kvalitetno se pripremili za novu sezonu, prijeko su potrebna pojačanja. Kojih zasad trenutno, u Modroj svlačionici nema.

Velika boljka Dinamove momčadi je lijevi bek, a trener Nenad Bjelica poručuje kako nema mjesta panici te da se traže kvalitetna rješenja. Trenutni prvi izbor je igrač Malage Federico Ricca. Za njega su u Dinamu procijenili kako bi bio dobar kandidat za momčad, te se klubovi trenutno u pregovorima, pišu sportske novosti.

Već se nekoliko igraća spominjalo u kontekstu dovođenja. Prvi je bio Rafa Soares iz portugalske Vitorije Guimaraes, ali je otpao jer je preskup. Drugi je bio švicarac Francois Moubandje iz Toulousea, ali je odbio ponudu iako je trenutno bez kluba. Eldar Čivić je potpisao za Ferencvaros, a Victor Alvarez nije prošao strogo oko Nenada Bjelice.

Još su u kontekst dolazili bivši igraći poput Luisa Ibaneza, međutim Bjelica traži višeg igraća. Vrijeme će pokazati hoće li se uopće Dinamo pojačati na poziciji lijevog beka. Ako ne, tu su mlade nade Gvardiol, sve bolji Šitum i Leovac.


Komentari

loading...