Dinamo u potrazi za zvučnim pojačanjem: Već su uspostavili kontakt

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

U potrazi za pojačanjima na samom izmaku 2020. godine, Dinamo je pogledao prema Španjolskoj, točnije, prema Cadizu. Naime, plavi su zainteresirani za dovođenje na posudbu 25-godišnjeg krilnog igrača Ivana Aleja, koji je s Cadizom prošle sezone izborio ulazak u španjolsku Primeru, a sada postoji mogućnost da se okuša u novoj sredini.

Igrač za kojeg je Dinamo ‘zagrizao’ napravio je prve prave korake u školi nogometa Atletico Madrida, za koji je igrao u trećoj i drugoj momčadi prije nego je karijeru nastavio u drugim klubovima.

Alejo je nakon Atletica igrao za Villarreal B, potom i za Alcorcon, Eibar i Getafe, a dok je bio pod ugovorom u Getafeu odlazio je na posudbe u Malagu i Cadiz. Nakon posudbe u Cadizu, s tim klubom je ranije ove godine potpisao ugovor koji traje do 2025., no sada je u igri nova posudba u priči u kojoj se spominje Dinamo.

Kako otkriva 24sata, kontakt koji bi mogao dovesti do ostvarenja ovog posla je već uspostavljen.

Dođe li do Alejove posudbe u Dinamo, stigao bi igrač koji je već prikupio dosta iskustva u svojim klubovima u Španjolskoj, a ima i iskustvo iz U19 reprezentacije svoje zemlje. U toj dobnoj kategoriji odigrao je 12 utakmica za Španjolsku tijekom 2013. i ’14. godine.


Komentari