DINAMO U LOVU NA MLADOG SRPSKOG TALENTA: Mamić je spreman platiti koliko treba, ali roditelji se protive

Facebook

Nemanja Maksimović kapetan je mlade srpske reprezentacije.

Dinamo je, čini se, “naciljao novu metu”, naime veznjak kazahstanske Astane našao se na Mamićevom radaru. Šef zagrebačkog kluba spreman je za Maksimovića platiti koliko treba, a mladi talent nema ništa protiv. Jedina prepreka su njegovi roditelji.

”Nemanja i Dinamo su u postupku. Sviđa nam se, a kada je tako, gazda Zdravko Mamić ne pita koliko košta. Pričali smo s Maksimovićem, on bi došao, ali njegovi roditelji koče stvar. Oni su podrijetlom iz Krajine ili Republike Srpske”, riječi su Mamićeva suradnika.

Tri milijuna eura nude Dinamo i moskovski Spartak

‘Nismo odustali od Nemanje. Garantiram da bi za samo godinu dana u Dinamu vrijedio najmanje 17 milijuna eura, to je novac za koji mi prodajemo mlade igrače u Europu. Igrat ćemo Ligu prvaka, utakmice protiv Juventusa, Seville i Lyona garantiraju da će biti na oku skauta najvećih kluba. Na njemu je da odluči”, nastavio je za Kurir Mamićev suradnik.

Iako i njegov vršnjak i sunarodnjak igra u modrom dresu, Maksimovićevi roditelji navodno se boje za njegovu sigurnost.

”Petar Stojanović također je Srbin koji igra za Dinamo i ne fali mu dlaka s glave. Valjda je jasno da se ni Nemanja ni njegovi roditelji ne bi trebali brinuti za njegovu sigurnost u Zagrebu. Stojanović ima slovensku putovnicu, došao je iz Maribora, ali je Srbin i budućnost Dinama”, zaključio je Mamićev suradnik.


Komentari