DINAMO U EUROPI DOBIO SUTKINJU Ivanušec: Rujevica se neće ponoviti!

Foto: Screenshot

Modri’  u Beču, u četvrtak, igraju protiv Rapida, jedinog protivnika protiv kojeg još nisu igrali u skupini.

Nakon poraza od West Hama na Maksimiru te pobjede u Belgiji protiv Genka, trener Damir Krznar i njegovi igrači nadaju se novom uspjehu na gostujućem terenu.

Austrijska momčad trenutno je posljednja u skupini H, s dva poraza iz dvije utakmice.

Ozbiljan protivnik’

Prije polaska u Austriju, utakmicu su najavili trener Krznar i igrači.

“Momčad protiv koje utakmicu moramo odraditi ‘muški’. Rezultat to ne pokazuje, ali dobro su igrali u ove dvije utakmice. U domaćoj ligi su dobro odigrali protiv RB Salzburga i imaju kvalitetu. Bez obzira na sve, ukazujem na ozbiljnost protivnika, koji to i je”, rekao je stručnjak na klupi Dinama za 24sata.

 Luka Ivanušec osvrnuo se, također, na nadolazeću utakmicu, no istaknuo je i kako se izvedba s Rujevice neće ponoviti.

“Gledali smo i analizirali Rapid, ne smijemo se zavaravati stanjem na ljestvici. Bit će teška utakmica, slično kao u Rijeci. Moramo biti koncentrirani, baš kao protiv Genka i sve će biti u redu. Slični su kao i Rijeka, igraju na kontre i polukontre te to može biti vrlo opasno. Rujevica se sigurno neće ponoviti”, istaknuo je Ivanušec.

“Dosta stvari ovisi o nama, uz pravi pristup, ne bi trebali imati problema. Na Rujevici se u drugom poluvremenu pojavio Dinamo kakvog znamo”, izjavio je Ristovski.

Utakmicu sudi žena

Naime, utakmicu će suditi Ukrajinka Katerina Monzul, najbolja sutkinja u Ukraijini u sezoni 19/20, a uz nju će biti Marina Striletska te Viktor Matjaš.

“Ako je kao žena došla na listu, sigurno je to bilo zasluženo. Ne bih razlike kvalitete sudaca dijelio na spol, danas su takve usporedbe deplasirane”, kratko je prokomentirao trener Dinama.

Komentari