Dinamo te treba više nego ikad: Svi u Dvojku!

FOTO: Futsal Dinamo

Novo Vrijeme iz Makarske, podsjetimo, slavilo je u petak s 4:0 protiv Futsal Dinama, čime su „poravnali“ seriju. Odlučujuća, treća utakmica, igra se u utorak 28. svibnja u 20 sati u zagrebačkom Domu sportova. Pobjednik te utakmice ide u finale hrvatskog prvenstva.

Podsjetimo, domaćin je puno bolje otvorio susret i već u prvim minutama prijetio je preko Dudua i Duje Bajruševića. Plavi su krenuli uspavano, a prvu pravu šansu imao je Vedran Matošević kada je u 4. minuti odigrao dupli pas s Hrvojem Penavom. Ipak, bilo je to razdoblje apsolutne dominacije domaćina, koje je Dudu doveo u vodstvo u 10. minuti nakon lijepe kombinacije. Dinamo je nakon toga pokušavao uglavnom izdaleka preko Davora Kanjuha i Kristijana Grbeše, ali bez većeg uspjeha, jednostavno nismo bili u pravom ritmu. To je kulminiralo u 18. minuti kada je jedan pokušaj dodavanja na drugu stativu Matošević nesretno skrenuo u naša vrata, za 2:0 na poluvremenu.

Novo Vrijeme u nastavku je pustilo nogu s gasa i Dinamo je polako preuzimao inicijativu. Pritom su po dvije izvrsne šanse zapucali Mihovil Prgomet i Penava, a Grbešu je spriječio tek sjajni vratar Filip Bašković. Djelovalo je kako Futsal Dinamo može do preokreta, ali falila je iskra koja bi nas gurnula u tom smjeru. U 36. minuti počeli smo igrati s golmanom-igračem, ali to nije urodilo plodom. Igor Osredkar i Duje Bajrušević znali su to iskoristiti i postavili su konačnih 4:0.

Tako će se o finalistu odlučiti u trećoj utakmici, koja se već sutra igra u Dvojci. Dinamo te treba više nego ikad, dođi mu pomoći otići u finale!

Makarska mora pasti, a Dvojka grmjeti. Dinamo – to si ti!

Komentari