DINAMO SVE RIJEŠIO BRZO: Nova pobjeda u pripremama, majstorija obilježila utakmicu

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Dinamo je nastavio pobjednički niz protiv slovenskih prvoligaša na pripremama u Rovinju. Zagrebački Plavi su u posljednjoj rovinjskoj utakmici s 3:0 slavili protiv Domžala, a svi golovi pali su u velikom naletu u drugom poluvremenu.

Odluka je stigla s tri Dinamova ‘uboda’ u pet minuta. Dvaput je strijelac bio Deni Jurić, u 57. i 62. minuti, a slovensku momčad je između toga golom ‘počastio’ i Marko Tolić, u 60. minuti.

Ova pobjeda upotpunila je Dinamovu seriju u kojoj su ranije pali ljubljanska Olimpija s 2:0 i Koper s 4:2. Od tri gola protiv Domžala, posebno je upečatljiv bio onaj Tolićev.

Ostavio protivnike bez šansi

Strijelac Plavih za 2:0 slomio je protivničku momčad vrlo lijepim potezom, prvo fintom kojom je izbacio obrambenog igrača Domžala iz ravnoteže, a potom i realizacijom kod koje golman protivnika nije imao puno šansi.

Tolić je, tako, svojom majstorijom uljepšao Dinamovu pobjedu u dijelu priprema u kojem je ostalo još nekoliko treninga prije povratka u Zagreb.

Uskoro protiv Austrijanaca

Dinamo u rasporedu pripremnih utakmica prije nastavka prvenstva još ima susret s austrijskim Sturmom iz Graza na Maksimiru, u nedjelju u 14 sati.

Tjedan kasnije igra se 21. kolo hrvatskog prvenstva, prvo u novoj godini. Zagrebački Plavi će 30. siječnja na maksimirskom stadionu u derbiju ugostiti Rijeku, s početkom tog susreta u 17:30 sati.

Sastav protiv Domžala:

Prvo poluvrijeme: Livaković – Theophile, Šutalo, Franjić – Špikić, Mišić, Ivanušec, Ademi, Bočkaj – Andrić, Oršić.

Drugo poluvrijeme: Zagorac – Ristovski, Lauritsen, Dilaver – Moharrami, Gojak, Bulat, Baturina, Štefulj – Tolić, Jurić.

Komentari