Dinamo spreman dočekuje proljeće: Četiri pobjede na pripremama

Foto: Pixsell

Dinamo je završio pripreme tijekom kojih su Modri odigrali četiri prijateljske utakmice koje je su riješili u svoju korist, tako da izgleda kako u proljetno nadmetanje za obranu titule kreću odličnoj formi.

Zagrebački Plavi pobijedili su do danas slovenske prvoligaša Olimpiju, Koprar i Domžale.

Danas je Dinamo na Maksimiru ugostio Sturm, a utakmica je sukladno dogovoru predstavnika obaju klubova, odigrana u formatu dvaput po 60 minuta s tim da su igrači u svakom poluvremenu imali petominutnu stanku nakon 45 minuta igre.

Golijada

Nakon prvog poluvremena, momčadi su potpuno izmijenile cijele momčadi, a Dinamo je bio bolji i obje šezdesetominutne utakmice.

Sturm je trenutačno drugoplasirana momčad austrijskog prvenstva, a Dinamo je protiv njega poveo u 36. minuti preko Luke Menala,  a na 2:0 povisio je Luka Ivanušec u 60. minuti.

Nakon zamjena momčadi treći pogodak Dinama postigao je Komnen Andrić u 67. minuti susreta. Za Sturm Lang smanjuje na 3:1, da bi drugim pogotkom Andrić doveo Dinamo na 4:1. Do kraja utakmice Sturm je preko Langa i Ljubića smanjio prednost Dinama na konačnih 4:3.

Utakmica je bila zatvorena za gledatelje, a sudio je Ivan Vučković.

Dinamo; prvo poluvrijeme: Livaković – Theophile, Šutalo, Perić – Menalo, Ademi, Mišić, Ivanušec, Bočkaj – Jurić, Oršić; drugo poluvrijeme: Zagorac (106. Čavlina) – Dilaver, Lauritsen, Franjić – Špikić, Baturina, Gojak, Bulat, Štefulj – Tolić, Andrić.

Komentari