DINAMO SAZNAO MOGUĆE PROTIVNIKE: Modri su favoriti, ali Čačić je oprezan: ‘Kod njih bi nas čekalo vruće gostovanje’

BBB (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Zagrebački Dinamo saznao je moguće protivnike u drugom pretkolu Lige prvaka. Modre čeka pobjednik susreta između Škupija i Red Lincoln Impsa.

‘Dobili smo prvog protivnika na putu ka Europi. Pristupit ćemo svakoj ekipi, bez obzira na to o kojoj se radi, bez podcjenjivanja. Moramo voditi računa o tome da momčad dovedemo u optimalno stanje’ rekao je Modri strateg.

Pa je nadodao: ‘Kad gledamo iz kojih zemalja dolaze, točno je da je Dinamo puno kvalitetniji i da ima kvalitetniju koncentraciju igrača. Moramo se usredotočiti na sebe i učiniti sve da u tom trenutku sve bude na pravom nivou i da svladamo prvu prepreku’

Bivši kapetan

Škupija je osnovana 2012., a 2015. su ušli u najviši rang te prošle sezone prvi put postali prvaci. S klupe ih vodi bivši kapetan Dinama, Goce Sedloski:

‘Nijedan suparnik nije lagan, ne treba ga podcjenjivati, ali mislim da bi nam teži bio suparnik iz Skopja. Taj će teren biti vruć za nas. Također, Sedloski nas poznaje i naravno da će učiniti sve da bude na razini i da nam oteža prolazak. Ponavljam, najvažnije je da se momčad pripremi, da budemo u dovoljno dobrom stanju da svladamo suparnika, bez obzira na to o kome se radi’

Imps je predstavnik Giblatara, a radi se o amaterima koji su prošle godine igrali Konferencijsku ligu te ubilježili svih 6 poraza u skupini.

Komentari