DINAMO ‘SAKRIO’ ČAČIĆA, ČUDAN POTEZ Ovako nešto ne pamti se na Maksimiru

Foto: NK Lokomotiva

Nakon što je Dinamo “pao” na Poljudu, dogodila se smjena, traži se novo buđenje momčadi uoči finiša sezone. Kopić je već daleka prošlost, a iz prošlosti se vratio Ante Čačić…

Taj 68-godišnjak pokušat će svojim iskustvom prodrmati svlačionicu i zadržati Dinamo na tronu. Njegovo iskustvo nije upitno, trenirao je ogroman broj klubova, osvojena dupla kruna s Dinamom te ulazak s Modrima u Ligu prvaka i s Mariborom u Europsku ligu, uz uvođenje Intera i Dubrave u Prvu ligu, te Zadra u bivšoj državi u tadašnju drugu saveznu ligu, najveći su trenerski uspjesi Ante Čačića.

No jedna stvar dosta je čudna kad je u pitanju Dinamo, veliki klub s ovih prostora. Nije se organizirala press konferencija, nije novi trener predstavljen u klubu i to je nešto što je presedan.

Bez obzira što je poznato ime, bivši trener, pa i bivši hrvatski izbornik. Zaista je bilo logično očekivati da će maksimirski klub predstaviti čovjeka koji će probati završiti sezonu s naslovom prvaka države.

To je uostalom neki standard, kad neki novi trener preuzima klub, onda se organizira presica, to je nešto sasvim uobičajeno.

Nije nemoguće i da je sam Čačić tražio da se ne organizira predstavljanje, jer se nije oglašavao u medijima zadnjih godina, a nakon što je smijenjen s pozicije izbornika hrvatske nogometne reprezentacije.

No kako bilo, sad ih više neće moći izbjegavati, već nakon prve utakmice…

Komentari