‘PLAVI’ PORAŽENI U AUSTRIJI! Okafor iz penala donio pobjedu Salzburgu, Drmić promašio zicer za izjednačenje

Foto: Matija Djanesic / CROPIX

Red Bull Salzburg pobijedio je Dinamo rezultatom 1 : 0 u 3. kolu Lige prvaka, a pogodak odluke zabio je Okafor iz penala. Nakon tvrdih 45 minuta, u kojoj su obje momčadi imale šanse za vodstvo, Austrijanci su bolje ušli u nastavak te su visokih presingom stisnuli ‘Plave’.

Ipak, u trenucima kad su se ‘Plavi’ oslobodili pritiska, dogodio se trenutak koji je odlučio utakmicu. Moharrami je u kaznenom prostoru srušio Ulmera, a sudac Treimanis pokazao je na bijelu točku. Okafor je s 11 metara bio neumoljiv, poslavši Livakovića u jednu, a loptu u drugu stranu. Čačić je brzo reagirao te je bacio sve karte u napad, a zamalo mu se rizik isplatio. Joker s klupe – Josip Drmić, izišao je u 82. minuti oči u oči s vratarom Salzburga Kohnom, ali je šutirao ravno u njega i šansa utakmica otišla je u vjetar. U sudačkoj nadoknadi, Drmić je zabio na ubačaj Baturine, ali je linijski sudac opravdano podignuo zastavicu zbog zaleđa.

Zagrepčani su ovim porazom ostali na tri osvojena boda protiv Chelseaja, a ovo im je drugi uzastopni poraz u ovogodišnjoj Ligi prvaka.

Foto: Matija Djanesic / CROPIX
Foto: Matija Djanesic / CROPIX
Foto: Matija Djanesic / CROPIX


Komentari