Dinamo pred punim Maksimirom: Vrijeme će biti idealno, a BBB-i najavili posebnu koreografiju

Foto: Bad Blue Boys

Dinamo Zagreb večeras na Maksimiru igra uzvrat protiv ukrajinskog Šahtara. Očekuju se pune tribine, dobro vrijeme, a i najavljena je i posebna koreografija Bad Blue Boysa na sjeveru.

Prema podacima na DHMZ-u koji su objavljeni u sedam sati ujutro, neće biti kiše za vrijeme utakmice.

“Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku. Tek mjestimice malo kiše past će potkraj dana. Vjetar uglavnom slab jugozapadni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 16 °C.”

Foto: YR.no

Dinamo je obavijestio navijače kako će moći unijeti male kišobrane na stadion, dok su veliki sa šiljatim vrhom strogo zabranjeni.

“Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo. Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom. Preporučujemo nošenje kabanice.”

Također BBB-i, kao i na utakmici protiv Atalante, pripremaju posebnu koreografiju. Naime, navijači sa sjevera su obaviješteni da ponesu svoje šalove i da se pojave na tribini pola sata ranije.

Pravdu će dijeliti Nijemac Felix Brych, a utakmica počinje u 21 sat. Prijenos je na HTV-u 2, a emisija prije počinje u 20 sati. Kladionice su također na strani Dinama, a očigledno će momčad Nenada Bjelice imati fantastičnu podršku i nadamo se, ostvariti pobjedu.


Komentari