Dinamo potpisao novi ugovor s Leovcem te odbio milijune za mladog ‘dragulja’

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Dinamovi ekonomski stručnjaci vrlo su zaposleni ovih dana sudeći po potražnji njihovih igrača. Ponude stižu iz svih liga a najveći interes strani su klubovi očekivano pokazali za Danija Olma, Lovru Majera i Nikolu Mora.

Dinamovog veznjaka Moru tražilo je nekoliko klubova, a najveća dosad odbijena ponuda težila je 12.000.000 eura prenose Sportske novosti. Modri nisu pokazali interes za spomenuti iznos no procurila je informacija da ukoliko dođe viša ponuda, u iznosu između 15 i 20.000.000 eura, klub neće dvoumiti.

Marko Lešković otišao je na polusezonsku posudbu u Lokomotivu u kojoj će pokušati vratiti izgubljenu formu, a na nadograđivanje je otišao i mladi golman Dinko Horkaš. On će u Modrićev Zrinjski, a u Mostaru bi trebao živjeti barem sljedećih šest mjeseci.

Marin Leovac jučer je produžio ugovor s Dinamom do 2022. godine. Stari ugovor mu je istjecao 15. lipnja 2020. godine, tako da je ovim produženjem modri klub zaštitio svoje interese. Marin je ranije igrao kod Bjelice i u bečkoj Austriji.

Dinamo novim ugovorom vabi i francuskog srednjeg braniča Kevin Theophile-Catherine, a to će se vjerojatno dogoditi početkom priprema 7. siječnja.


Komentari

loading...
-->