DINAMO POČEO PRIPREME, VEZNJAKA NIGDJE! Pola ih je s reprezentacijama, čekaju se pojačanja

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nogometaši Dinama u srijedu su krenuli u proces rada za novu sezonu. Nenad Bjelica okupio je igrače koji su mu dostupni na pomoćnom igralištu maksimirskog kompleksa, a one kojih nema čeka kasnije priključivanje kolektivu. Bjelica je okupio 21 igrača, a čak 11 ih je odsutno.

Na prvom okupljanju pojavili su se vratari Danijel Zagorac, Dinko Horkaš, braniči Marin Leovac, Kevin-Theophile Catherine, Marko Lešković, Dino Perić, Emir Dilaver, Ivo Pinto, Bartol Franjić, Joško Gvardiol, veznjaci Izet Hajrović, Mario Šitum, Antonio Marin, Iyayi Atiemwen, Mislav Oršić, Marko Gjira, Neven Đurasek te napadači Komnen Andrić, Mario Gavranović, Mario Ćuže i Roko Baturina.

Dominik Livaković, Bruno Petković, Amir Rrahmani, Petar Stojanović, Arijan Ademi, Damian Kadzior i Amer Gojak dobili su produženi odmor zbog reprezentativnih obveza, a Nikola Moro, Ivan Šunjić, Lovro Majer i Dani Olmo su trenutačno s mladim reprezentacijama na Euru.

Klub je po isteku ugovora napustio Marijo Musa, a Ante Majstorović potpisao za Osijek. Također, Luka Menalo bi mogao otići u Olimpiju, a budućnost Sadegha Moharramija i Jana Lecjaksa je upitna na Maksimiru.

Momčad će se pripremati u Zagrebu do 24. lipnja, a onda otići u Sloveniju gdje će odigrati pet prijateljskih utakmica – 22. lipnja protiv Olimpije, 27. protiv Cracovije, 2. srpnja Austrije Klagenfurt, 3. protiv Dekanija i 6. srpnja protiv Oldenburga.

Prvi službeni meč u novoj sezoni Dinamo će igrati 13. ili 14. srpnja protiv Rijeke u Superkupu.


Komentari