DINAMO OSIGURAO ’TESTIRANJE S NOGU’: Pokraj ticket pointa niknut će mjesto za testiranje, svima osiguravaju covid potvrde

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Budući da je na snazi odluka stožera civilne zaštite RH koja dopušta okupljanja osoba samo ako iste imaju covid potvrdu, iz Dinama javljaju kako karte za utakmicu 3. pretkola Lige prvaka Dinamo – Legia, u srijedu 4. kolovoza s početkom u 20 sati na stadionu Maksimir, mogu kupiti samo oni s covid potvrdom.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo, istaknuli su potom.

No, budući da, kako kažu, zaprimaju jako puno upita, odlučili su svojim navijačima osigurati brzo antigensko testiranje, u blizini ticket pointa tako da s testiranja mogu odmah kupiti ulaznicu.

Testiranje s nogu

“Kako bismo olakšali i ubrzali proceduru i mjere propisane od strane nadležnih institucija koje su uvjet da bi navijači mogli kupiti ulaznice i prisustvovati utakmicama Dinama na stadionu Maksimir, klub je u suradnji s poliklinikom Life osigurao punkt za brzo antigensko testiranje kod stadiona Maksimir ispod zapadne tribine. Također, klub je za navijače osigurao testiranje po povlaštenoj cijeni od 75 kuna.

Navijači na ovom punktu mogu odraditi antigenski test i u roku nekoliko minuta dobiti ispisanu EU digitalnu COVID potvrdu s kojom zatim mogu kupiti ulaznicu za utakmicu.

Radno vrijeme punkta za antigensko testiranje kod stadiona Maksimir u utorak 3.8. od 11 do 19 je sati te u srijedu od od 11 do 20:45 sati.

Pozivamo navijače da, ukoliko nemaju EU digitalnu COVID potvrdu koja će vrijediti na dan utakmice, dođu što ranije na punkt obaviti testiranje te ih ujedno molimo za strpljenje u slučaju određenog vremena čekanja na izdavanje COVID potvrde zbog složenosti digitalnog zdravstvenog sustava”, istaknuli su.

Cijene

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Legia za tribinu sjever dolje iznose 80 kuna; Tribina sjever gore 80 kuna; Tribina zapad gore 100 kuna; Tribina zapad dolje 120 kuna. Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu.

Članovi GNK Dinamo uz predočenje važeće članske iskaznice na Ticket pointu mogu kupiti ulaznicu za utakmicu uz 20 kuna popusta. Jedna članska iskaznica vrijedi za popust na jednu ulaznicu. Podaci na članskoj iskaznici istovjetni su podacima na ulaznici.

Djeca do 12 godina starosti u pratnji roditelja ili skrbnika mogu iskoristiti pravo na besplatnu ulaznicu za domaće utakmice GNK Dinamo koje su otvorene za gledatelje. Ulaznica se preuzima na Ticket pointu. Preduvjet je da roditelj ili skrbnik posjeduju važeću EU digitalnu COVID potvrdu te dokument kojim dokazuju dob djeteta. Dijete ne mora imati EU digitalnu COVID potvrdu, ali mora biti u pratnji roditelja ili skrbnika koji posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu, dodaju potom.

Naposljetku, zaključuju, sukladno odluci UEFA-e, u fazama 3. pretkolo Lige prvaka i play-off Lige prvaka nisu dozvoljeni gostujući navijači na utakmicama.

Ticket point

Radno vrijeme Ticket pointa (stadion Maksimir) u utorak 3.8. od 11 do 19 je sati te u srijedu od 11 do 20:45 sati.

Zbog specifičnosti uvjeta prodaje, ulaznice nisu dostupne u online prodaji.

Pozivamo navijače da što prije kupe svoje ulaznice kako bi izbjegli moguće gužve na Ticket pointu, posebno neposredno prije početka utakmice, zaključili su.

Komentari