DINAMO OGRANIČIO DIO PRODAJE ULAZNICA: Hajduk stiže na Maksimir, Plavi povukli poseban potez

Foto: Matija Djanjesic/CROPIX,

Nakon uspješne europske večeri protiv bugarskog Ludogoreca, preko kojeg je Dinamo došao do završnog pretkola Lige prvaka, zagrebački Plavi okreću se najvećem derbiju hrvatskog nogometa.

U subotu će na Maksimiru igrati Hajduk, utakmica će početi u kasnom večernjem terminu, u 21:05 sati, a za sve koji žele pratiti derbi s tribina, stigle su detaljne upute o prodaji ulaznica. Klub je izvijestio da su cijene po 40 kuna za sjever gore i sjever dolje, 80 kuna za zapad gore i 100 kuna za zapad dolje.

U Dinamovoj objavi dodaje se da će se prodaja odvijati na ‘Ticket pointu’ kod maksimirskog stadiona i internetskim putem, na ovoj adresi. Prodaja će početi sutra, ovog četvrtka, u 11 sati.

Zapad gore i dolje bez internetske prodaje

U objavi koja približava detalje o prodaji, dodaje se da se putem interneta neće moći nabaviti ulaznice za zapad gore i zapad dolje. Pojašnjeno je da je takav potez stigao zbog sigurnosne procjene, bez dodatnog razjašnjenja o čemu se točno radi.

Pretpostavlja se da je riječ o ograničenju kako do ulaznica za zapad gore i zapad dolje ne bi došao veći broj Hajdukovih navijača.

Na Maksimiru se s ovim detaljima pripremaju za prvi ovosezonski derbi u prvenstvu, a drugu utakmicu s Hajdukom od početka sezone, nakon susreta u Superkupu u kojem je Dinamo došao do trofeja na maksimirskom travnjaku.


Komentari