DINAMO ODLUČIO ŠTO ĆE S IGRAČIMA KOJIMA ISTJEČE UGOVOR: Nekada su bili prvotimci, a sada im je sudbina upitna

Dinamo - Istra (Foto: Goran Mehkek / CROPIX)

Nakon priprema u Sloveniji, Ante Čačić krenuo je slagati igračku slagalicu. Sezonu otvaraju superkupom protiv Hajduka, a uprava je odlučila što će s petoricom igrača.

U zadnju godinu ugovora ušli su: Dilaver, Catherine, Gojak i Andrić, a prema svemu sudeći svi bi trebali dobiti novi ugovor.

Zanimljiva je ovo odluka s obzirom da ako se ugovori produže Dinamo će biti na 22 igrača plus 3 vratara.

Dilaver se u Dinamo vratio prošle godine, ali nije se previše naigrao, a s obzirom na količinu igrača nebi trebalo čuditi da jedan dio utakmica gleda s tribina.

Theophile- Catherine je u Dinamo stigao u ljeto 2018. dok je na klupi bio Neand Bjelica. Bio je jedan od najkonstantnijih igrača, ali već polako ulazi u veteranske godine.

Jurić na posudbu

Amer Gojak vječno je kritiziran od strane svih, ali nitko mu ne može zamjeriti borbeni duh. Čačić u njemu očito vidi nekog tko će pomoći veznom redu koji je i ovako već pun kvalitete.

Andrić će se teško probiti do prvih 11 pored Drmića i Petkovića, ali srpski napadač mogao bi biti ključni joker s klupe te je sigurno poželjno imati jednog takvog igrača na klupi.

Četvrtog napadača Čačić ,kako stvari stoje, neće trebati.

Deni Jurić stigao je prošlo ljeto, ali se nije nametnuo prije svega zbog ozlijede. Bivši napadač Šibenika trebao bi na posudbu, a spominju se klubovi poput Šibenika i Lokomotive, ali i nekoliko slovenskih prvoligaša.

Komentari