’Dinamo nije mogao više od ovoga’: Theophile nije povučen zbog pogreške, Vlašića ne diraju zvižduci, prvi pogodak ih presjekao

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon Dinamova poraza na Maksimiru od strane engleskog West Hama, oglasio se trener Modrih, Damir Krznar.

Govori kako nijednim porazom ne mogu biti zadovoljni, a tvrdi i kako ih je pogodak na početničku grešku presjekao. Ipak, tvrdi kako Theophilea-Catherinea nije izveo zbog njegove greške. Theophile je naime dodao loptu Livakoviću koju je presjekao igrač West Hama i praktički u prazan gol zabio pogodak.

“Tražili smo dva igrača koji će s pozicije stopera moći bolje ući u igru, procijenili smo da će to biti Šutalo i Lauritsen. To je bio jedini razlog zbog kojeg je Theophile-Catherine izašao. Greške se svima događaju, nije to razlog zbog čega smo ga izveli. To je izolirano neobjašnjiva greška, ali to se u nogometu događa i nije lijepo kad se to dogodi vama”, tvrdi Krznar. Dodao je i kako plan nije da kapetan Ademi odigra svih 90 minuta, no priznaje, trebao im je.

Poklonjeni pogodci

Mislav Oršić priznaje kako je bilo teško nastaviti igrati nakon dva praktički poklonjena pogotka.

“Probali smo držati nulu što dulje, znali smo da će s vremenom njima biti sve teže igrati, a nama sve lakše. Nažalost, nismo uspjeli zadržati tu nulu”, rekao je pa pohvalio pripremu protivničke momčadi.

Lijepo je igrati doma

Da se ista ozbiljno pripremala rekao je i igrač West Hama, hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić. On pak dodaje kako je nastup West Hama mogao biti i uvjerljiviji. S druge strane, govorio je i o zvižducima kojima su ga obasipali s tribina.

“Zvižduke ne uzimam srcu, to je normalno u nogometu. Vidio sam suigrače iz reprezentacije, poželio im sreću u sezoni i to je to, vidjet ćemo se opet za koji tjedan. Samo se smijem kad mi zvižde”, tvrdi pa zaključuje kako je uvijek lijepo igrati doma.

“Dinamo je odlična ekipa, znamo to, pokazali su to zadnjih godina. Pričao sam sa suigračima i rekao im da ih ne smijemo podcijeniti, no odlično smo se pripremili i odlično smo izveli naš plan te mislim da Dinamo ipak nije mogao više od ovoga, igrao je onoliko koliko smo mu dali da igra”, zaključuje.


Komentari