DINAMO NASTAVLJA TRADICIJU U BIH: Svi mladi nogometaši pozvani su pokazati svoje talente, mogli bi postati nova mlada nada Modrih

Foto: ILUSTRACIJA/Marko Lukunic/PIXSELL

Od 9. do 13. kolovoza, Dinamo u suradnji s NK Igmanom s Ilidže u predgrađu Sarajeva organizira trening kamp za oko 200 talentiranih mladih nogometaša iz cijele BiH koje će voditi treneri iz Dinamove omladinske škole koji u Sarajevo stižu zajedno sa asistentima.

Dinamov tim će voditi treninge i testiranja po specijalnom programu, a najbolji mladi nogometaši će kasnije, po dogovoru, imati priliku trenirati i u Zagrebu, priopćili su iz Dinama.

Samir Mekić, koordinator projekta i predstavnik NK Igmana ističe kako je Dinamo jedan od vodećih klubova u regiji i u Europi. “Imaju dobru nogometnu školu, a prodaju puno igrača i mislim da je to prava reklama za naš nogomet, da svi igrači koji posjeduju kvalitetu i vjeruju u sebe mogu doći u ovaj kamp da pokažu što znaju”, istaknuo je.

S druge strane, trener omladinskih selekcija kluba s Ilidže Aldin Džidić potvrdio je da su stečeni svi uvjeti da se ugosti nogometni gigant, kakav je Dinamo, ali i talentirani mladi nogometaši iz cijele BiH. Trening kamp će pored selektivnih procesa nuditi i opću sportsku edukaciju te druženje i zabavu, priopćeno je iz NK Igmana.

Komentari