DINAMO NA KRILIMA BBB-A DO POBJEDE U ISTRI: U nedjelju igraju za prvu ligu

facebook/futsal dinamo

Futsal Dinamo pobjedom nad Potpićanom 2:3 ostvario je treću pobjedu u nizu te ga sada još samo jedna pobjeda dijeli do izravnog ulaska u Prvu malonogometnu ligu!

U dobroj atmosferi sportske dvorane u Labinu, koju je dodatno začinio dolazak vjernih Bad Blue Boys-a, “Modri” su krenuli odlučno u utakmicu i poveli u trećoj minuti pogotkom najboljeg strijelca Franje. Potpićan je izjednačio već dvije minute kasnije iz slobodnog udarca. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, a u završnici se sjajnim obranama ponovno istaknuo vratar Zagrepčana Škorić.  Dinamo je do pobjede nad nekadašnjim prvakom i sudionikom malonogometne Lige prvaka doveo Perković s dva vrijedna pogotka.

U prvom kolu Dinamo je bio bolji od Crnice u Šibeniku 7-2, nakon toga su u Zagrebu svladali 5-0 vinkovačku Aureliju i sada je pao i Potpićan 98 u gostima 3-2.

Nakon pobjede u Istri, Dinamo na parketu Doma sportova dočekuje MNK Crnicu Šibenik 31.5.2015. u 19 sati. Pobjedom u toj utakmici Dinamo bi osigurao promociju u Prvu hrvatsku malonogometnu ligu.

Istovremeno dok se igra doigravanje za ulazak u prvu ligu u petak počinje i finalno doigravanje za prvaka Hrvatske u kojem se sastaju Nacional i Split Tommy. Nacional ima prednost domaćeg terena, a igra se na 3 pobjede.

Tablica nakon 3 od sveukupno 6 kola:

1. Futsal Dinamo    9
2. Crnica                     6
3. Potpićan 98         3
4. Aurelia                   0


Komentari