DINAMO NA EUROPSKOM TRGU PROSLAVIO ROĐENDAN S NAVIJAČIMA: “Naslov ostaje u Zagrebu”

Foto: Cropix

Iza Dinama je itekako težak i zahtjevan tjedan. Poraz od Hajduka zakomplincirao je bitku za obrana naslova te je s klube smijenjen Željko Kopić, a novi trener je Ante Čači. Danas Modre još čeka teško gostovanje u Goric. Dobra je stvar što Dinamo i dalje drži stvari u svojim rukama. Jučer su uoči teškog gostovanja proslavili 111. rođendan kluba s navijačima na Europskom trgu.

Brojni navijači jedva su dočekali dolazak prvotimaca, a njihov dolazak izazvao je veliko oduševljenje. Na proslavu su došli: kapetan Arijan Ademi, Mislav Oršić, Dominik Livaković, Josip Mišić, Luka Ivanušec, Josip Šutalo i Marko Tolić.

Foto: Cropix

Dinamo fest

Klinci su okupirali prvotimce te su tražili autograme i slike koji će njima puno značiti. Dinamo fest naziv je proslave Dinamovog rođendana koja je trajala do večernjih sati, a nastavlja se i danas. Navijačima se obratio njihov najveći miljenik, kapetan Arijan Ademi: “Na bini sam pred naših navijačima svih generacija poslao jasnu poruku u ime momčadi – siguran sam i uvjeren da će naslov prvaka ostati u Zagrebu!” “Gorica je u odličnoj formi, trener Toplak ih je baš dobro probudio, igraju dobar nogomet. Međutim, mi nemamo što drugo nego otići tamo po tri boda, dati sve od sebe i vratiti se na pobjedničke staze” najavio je kapetan današnji susret s Goricom.


Komentari