DINAMO MOŽE ODAHNUTI! Jedan udarac je sve zabrinuo, ali nema brige prije Beča

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Dinamo je jučer protiv Rijeke na Rujevici u 12. kolu hrvatskog prvenstva s puno borbe došao do gostujućeg boda. Nakon što su Riječani vodili s 3:0, zagrebački Plavi su se u drugom poluvremenu vratili do završnih 3:3, a s dva gola iz penala, u tom je povratku veliku ulogu imao Bruno Petković.

Nakon utakmice, Petković je mogao biti zadovoljan vlastitim učinkom u drugih 45 minuta, ali zabrinula je potencijalno neugodna ozljeda glave nakon jednog udarca. Zbog toga je bilo upitno hoće li jaki Dinamov adut biti spreman za utakmicu protiv Rapida u Beču, u četvrtak u Europskoj ligi, no dan nakon dolaska do boda u prvenstvu, najave govore da će Petković biti u akciji u novom europskom izazovu.

Dinamo bi, tako, imao brigu manje uoči nastupa na kojem se očekuje i jaka podrška navijača Plavih.

Petković oduševio ‘fair play’ potezom

Osim što je dvaput bio strijelac iz penala, Petković se u dolasku do 3:3 na Rujevici istaknuo i vlastitim poštenjem pri kraju utakmice. Dok se susret bližio kraju, bio je dosuđen aut u korist Dinama, a ta situacija zbog koje se bunio Rijekin trener Goran Tomić riješena je tako da je Petković sam priznao kako je on zadnji dirao loptu.

Dinamov napadač prišao je glavnom sucu Igoru Pajaču i rekao mu je da se lopta od njega odbila u aut, što je dovelo do promjene sudačke odluke. Takav ‘fair play’ potez izazvao je i pohvalu trenera suparničke momčadi. ‘Bravo, Petko!’, rekao je Goran Tomić, a zabilježili su mikrofoni uz teren.

Komentari