DINAMO MOŽE BITI PONOSAN: Bivši i sadašnji igrači modrih igraju odlično

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Lovro Majer jučer je zabio Kanadi i zanimljivo postao treći bivši igrač Dinama koji je zabio na ovom turniru. Prije njega to su napravili Olmo i Kramarić.

O ljubavi Danija Olma i Zagreba zna se sve. U ovo prvenstvo ušao je golom protiv Kostarike, a sinoć je bio pokretač akcije za gol protiv Njemačke.

Sadeg Moharrami i dalje je Dinamov igrač. Plavi Iranac već je 4 godine u klubu te je postao i reprezentativac. Bio je možda i najbolji Iranac u porazu 6:2 od Engleske, ali zbog taktičkih izmjena nije igrao u pobjedi nad Walesom.

Sjajni nastupi

Tu je i Fran Karačić. Bivši kapetan Lokomotive bio je Dinamov igrač, ali nikad nije odigrao ni minute za Dinamo. Odigrao je obje utakmice za Australiju koja je u prvoj poražena od Francuske, a u drugoj su pobijedili Tunis.

Naravno tu su i brojni bivši Dinamovci u dresu Vatrenih. Posebno je jučer bilo lijepo za vidjeti kako Oršić ima stopostotnu šansu za gol i ostvarenje svog sna da zabije na Mundijalu, ali nesebično dodaje bivšem suigraču iz Dinama, Lovri Majeru. To nas i ne treba čuditi, Oršić je uvijek bio gospodin.

Kramarić je najbolji strijelac u povijesti Dinamove akademije. U najdražem dresu nikad nije dobio priliku. Možda se jednog dana vrati i zaokruži priču.

Nadajmo se što boljim rezultatima naših Dinamovaca.


Komentari