Dinamo časti vjerne navijače: Na derbi HNL-a moguće otići potpuno besplatno

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Nogometni prvak Hrvatske Dinamo časti svoje vjerne navijače. Ako ste kupili ulaznice za Inter Zaprešić, na derbi sa Hajdukom možete besplatno.

“Navijači koji su kupili ulaznicu za utakmicu Dinamo – Inter Zaprešić (subota, 15.00) uz predočenje te ulaznice na Ticket pointu u Zagrebu moći će preuzeti besplatnu ulaznicu za utakmicu Dinamo – Hajduk (22.11. 18h, stadion Maksimir), kada krene prodaja ulaznica za taj susret. Sudjelovanje u akciji moguće je samo uz fizičko predočenje ulaznice s utakmice s Interom zato pozivamo navijače da sačuvaju ulaznice s utakmice Dinamo – Inter Zaprešić.

Navijači koji neće imati sačuvanu ulaznicu, nažalost ne mogu iskoristiti ovu pogodnost. Osobni podaci na obje ulaznice moraju biti istovjetni što znači da će osoba koja je kupila ulaznicu za utakmicu Dinamo – Inter moći dobiti besplatnu ulaznicu za susret s Hajdukom isključivo na svoje ime i prezime. Sve su ulaznice personalizirane i svi su navijači obvezni predočiti osobni dokument i ulaznicu zbog mogućeg utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulazima na stadion.

Preuzimanje će biti moguće isključivo na Ticket pointu u Zagrebu u terminima koji će biti objavljeni u sklopu svih informacija o susretu Dinamo – Hajduk. Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime, a nositelji ulaznica odgovorne su osobe za svoje ulaznice od trenutka kupovine iste. Jednu ulaznicu s utakmice Dinamo – Inter bit će moguće zamijeniti isključivo za jednu ulaznicu za Dinamo – Hajduk, za istu tribinu”, stoji u priopćenju kluba.

Komentari