DIGLA SRBIJU NA NOGE Pamti je i Zagreb, a sada je šokirala neviđenim rasističkim skandalom!

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Nekadašnja kapetanica srpske košarkaške reprezentacije Milica Dabović(38) koja je dio karijere provela igrajući za Novi Zagreb, izazvala je puno pažnje u domovini reakcijom koju je imala na Twitteru. Dabović je žestoko reagirala na sastav srpske izbornice Marine Maljković, a u svojem napadu imala je i rasistički ispad.

Pokušavajući zaštititi mlađu sestru Anu i njezin status u reprezentaciji, Dabović je napala srpsku izbornicu zbog toga što je u reprezentaciju pozvala tamnoputu Amerikanku Yvonne Anderson, istaknuvši upravo boju kože američke igračice kao dio razloga što joj je ovaj poziv sporan.

“ALo kraj toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovedemo Amerikanku i to još crnkinju, i to još na ‘playu’ pored žive Ane Dabović, za mene je to van svake pameti”, napisala je 38-godišnja bivša članica reprezentacije.

“Izbornice, dokle ćeš se još sprdati s ljudima??? Možda sam ja luda, ali to ne prihvaćam!!”, dodala je nekadašnja košarkašica zagrebačkog kluba u svojoj poruci na račun Marine Maljković.

Dabović je ovime nastavila svoj javni sukob s izbornicom koji traje već neko vrijeme, a ovo novo poglavlje samo je nastavak priče koja je krenula kada je bivša kapetanica reprezentacije prestala dobivati pozive u nacionalnu momčad.


Komentari