Derbi bi u subotu trebao igrati čovjek kojem je Cico pljeskao nakon utakmice života na Poljudu

Derbi (Foto: Mario Todoric / CROPIX)

Najveći derbi hrvatskog sporta igrat će na Veliku subotu u 19:30. Poljud će biti mjesto događanja možda i najvažnijeg derbija unazad 20 godina jer gubitnik gubi bitku u lovu na Rijeku.

Dinamo radi odličnu kampanju na društvenim mrežama gdje na razne načine pozivaju navijače i pripremaju ih za završnih 10 ligaških utakmica do kraja sezone. Danas su najavili i Hajduk i odmah “zapalili” navijače.

“Sutra srcem i glavom hrabro po pobjedu” napisali su iz Dinama. Slika sadrži klasični prikaz, ali na njoj se nalazi i Marko Rog. Nekada veliki talent i najbolji igrač Dinama vratio se ovog siječnja. Došao je ozlijeđen, sada je počeo trenirati s prvom momčadi, a čini se da bi na Poljudu mogao startati. Naime, Dinamo uvijek u najavu stavi igrača koji kreće od prve minute, čini se da će tako i sada biti.

@zagrebinfo Danijel Zagorac odgovorio nam je na brzopotezna pitanja ⚽ @GNK Dinamo #zagrebinfo #zagorac #dinamo #gnkdinamo #hnl #nogomet #football #fy #fyp #viral #viraltiktok ♬ original sound – zagreb.info

Velika utakmica

Svoj zadnji derbi Rog je odigrao 10.8.2016. Malo je reći odigrao jer bila je to utakmica njegovog života i dokaz da je spreman za velike stvari. Nažalost, ozljede su bile jače od silnog talenta.

Prvi gol bio je čista nogometna umjetnost. Eduardo je ispucao, Fernandes prebacio, Suoudani proslijedio, Ćorić sjajno petom proigrao za Roga koji je mirno pospremio u mrežu. Rog je poletio prema BBB, a Cico oduševljeno zapljeskao svojoj ekipi.


Soudani je lako s pet metara povisio rezultat, a onda je Rog za 3:0 čudesno iz slobodnog udaraca pogodio i ostavio Lovru Kalinića praznog pogleda.  Rapsodija Dinama kakvu dugo poslije toga na Poljudu nisu vidjeli. Točku na i postavio je Fernandes.

Veliki derbi na Veliku subotu: ‘Ako tete na blagajnama mogu raditi, zašto ne bi i oni’

Marko Rog bio x faktor tada na Poljudu. Igrač koji je letio terenom i bio spreman za velike utakmice. Probat će to ponoviti na Poljudu i još jednom se upisati u besmrtnost Dinamovih navijača.


Komentari